Clash Lunch & Dine

Nice to meat you

Ne Clash mostaad. Meer heeft een goed stuk vlees niet nodig.

Bij  Resto Clash Lunch & Dine serveren chef Fred en zijn team de klassieke Franse brasseriekeuken, zonder tralala.

Want lekkere, eerlijke gerechten met uitstekende verse ingrediënten hebben geen extraatjes nodig.

Die spreken voor zich.

Je houdt van pure keuken herleid tot de lekkerste essentie?

Welkom bij Clash Lunch & Dine

DINNER & DANCE:


All-in-one ervaring met lekker eten, veel sfeer, live djs en een leuke party

13 mei: What happen in the Clash? Come and C (DJ Kay, DJ Boom)

27 mei: The Knightriders

3 juni: Dave Lambert.........

 

 

Reserveer nu Take away menu Neem een kijkje verder

Restaurant

Welkom

Pure Franse brasseriekeuken.
Geen tralala. Geen overbodige extraatjes.
Alleen verse, eerlijke ingrediënten.
En een clash mostaad, af en toe.

Welkom bij Lunch&dine Clash.
Zakenlunch, intiem diner of familiefeest:
in onze stijlvolle brasserie in Brussegem kan het allemaal.
Tot binnenkort

Chef Fred en het Clash-team

Kom proeven en genieten.

Zaaltje apart

Clash heeft een extra feestzaal beschikbaar: ideaal voor private feestgelegenheden zoalscommunies, maar ook voor vergaderingen of banketten

De stijlvolle zaal heeft een capaciteit van 50 personen en er is voldoende parkeergelegenheid voor de genodigden. Onze enthousiaste medewerkers zorgen voor een onvergetelijke herinnering en een professionele aanpak. Alles wordt op maat met u besproken en uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren.

Resto Clash

info@restoclash.be
+32 (0)2 569 05 90
Nieuwelaan 127 B-1785 Brussegem
BTW BE-0518 848 149
Like ons op Facebook
michelin-guide-restaurant-logo

Openingsuren

Maandag en dinsdag gesloten


Woensdag, donderdag, zondag:

Lunch van 12u00 tot 14u30
Diner van 18u00 tot 22u00

Vrijdag, zaterdag:

Lunch: 12u00 tot 14h30
Diner: 18u00 tot 23u00

Take away

  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhaal van woensdag tem zondag.

    Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.

    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90 

  • Fingerfood

  • Pata Negra Bellota
  • Huisgemaakte eendenleverterrine (80 gr.)
  • Onze allomgekende homemade loempia's
  • kroketballetjes van paella, met Bellota Ham (10 stuks)
  • Voorgerechten

  • Garnaalkroket (per stuk)
  • Kaaskroket (per stuk)
  • Huisgerookte Schotse zalm
  • Vitello tonnato
  • Carpaccio van Holstein "Klassiek" (pesto, Parmesan , olijfolie, roketsla,...)
  • Carpaccio van yellowtail
  • Carpaccio van Wagyu, schaafsel van verse truffel
  • Zeeuwse platte oesters (geopend)
  • Holle oesters Gillardeau °°°
  • Gebakken Sint-Jacobs
  • Tijgerscampi met look
  • Tijgerscampi "Zoetzuur"
  • Kaviaargerechten "Osietra" Royal Caviar (Selection Best Caviar)

  • Carpaccio van Sint-Jacobs, zure room, Kaviaar (30gr.)
  • SOEPEN

  • Kreeftenbisque met stukjes kreeft, zure room
  • 1/2 KREEFT

  • Halve kreeft "Panang"
  • Halve kreeft gegrild, gesmolten boter, gekonfijte tomaat, daslook
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhaal van woensdag tem zondag.

    Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.

    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90 

  • Ijslandse kabeljauw ‘Vierge’
  • Gebakken zeetong "Meunière" 500 gr.
  • Tijgerscampi met look (9 stuks)
  • Tijgerscampi "Zoetzuur" (9 stuks)
  • Gegrilde Kingkrab uit Alaska
  • Paling in 't groen
  • 1/1 KREEFT

  • Gehele kreeft "gegrild"
  • Verse pasta, beste van gehele kreeft, infusie van bisque
  • Pasta alla Siciliana
  • Veggie

  • Verse fettucine Napoletana con Burrata
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhaal van woensdag tem zondag.

    Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.

    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90 

  • BEREIDE WILDGERECHTEN

  • Fijn versneden fazant, Brabanconne
  • Fijn versneden fazant, Fine Champagne
  • Beste van hertenkalf "Grand-Veneur"
  • BEREIDE VLEESGERECHTEN

  • Steak Tartaar "Klassiek"
  • Steak Tartaar "à l'italienne" (truffel, pesto, parmesan)
  • Kalfstong in madeirasaus
  • Vol-au-vent
  • Stoofvlees van Wagyu
  • Balletjes in tomatensaus
  • ONZE TOPVLEZEN gegrild in de JOSPER, versneden in fijne plakjes....

  • US Prime, contre-filet
  • Chateau briand "Blanc Blue"
  • ONZE HUISBEREIDE GROENTEN

  • Verse appelmoes
  • Gebraiseerd grondwitloof
  • Gemengde salade
  • grondwitloof/veldsla
  • BEREIDE AARDAPPELEN

  • Aardappelpuree Robuchon
  • Aardappelkroket
  • In ossenwit gepocheerde verse fijne frietjes
  • HUISGEMAAKTE SAUZEN

  • Mayonaise
  • Truffelmayonaise
  • Warme sauzen (2,5 dl.)
  • BROOD

  • 1/2 houthakkersbrood
  • Houthakkersbrood