Clash Lunch & Dine

 

 

Reserveer nu Neem een kijkje verder

Restaurant

Welkom

Pure Franse brasseriekeuken.
Geen tralala. Geen overbodige extraatjes.
Alleen verse, eerlijke ingrediënten.
En een clash mostaad, af en toe.

Welkom bij Lunch&dine Clash.
Zakenlunch, intiem diner of familiefeest:
in onze stijlvolle brasserie in Brussegem kan het allemaal.
Tot binnenkort

Chef Fred en het Clash-team

Kom proeven en genieten.

Zaaltje apart

Clash heeft een extra feestzaal beschikbaar: ideaal voor private feestgelegenheden zoalscommunies, maar ook voor vergaderingen of banketten

De stijlvolle zaal heeft een capaciteit van 50 personen en er is voldoende parkeergelegenheid voor de genodigden. Onze enthousiaste medewerkers zorgen voor een onvergetelijke herinnering en een professionele aanpak. Alles wordt op maat met u besproken en uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren.

Brasserie Clash

restoclash@hotmail.com
+32 (0)2 569 05 90
Nieuwelaan 127 B-1785 Brussegem
BTW BE-0518 848 149
Like ons op Facebook

Openingsuren

Maandag  en Dinsdag gesloten
Woensdag tot zondag:

Lunch van 12u00 tot 14u30
Diner van 18u30 tot 22u00

Vrijdag en zaterdag is de keuken open tot 23u00

Take away

  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Op vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14u en 21u volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 4 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • Voorgerechten

  • Huisgerookte Schotse zalm
  • Carpaccio van Holstein "Klassiek" (pesto, Parmesan , olijfolie, roketsla,...)
  • Carpaccio van Wagyu, schaafsel van verse truffel
  • Tartaar van langoustines, zure room, "Royal Caviar" (selection Best Caviar)
  • Carpaccio van Sint-Jacobs, infusie van tom-kha, frisse kruiden, gepickelde rode ui
  • Platte Zeeuwse oesters (geopend)
  • Gegrilde Kingkrab uit Alaska "Merus"
  • Kreeft gegrild, gesmolten boter, gekonfijte tomaat, daslook
  • Tijgerscampi "Zoetzuur"
  • Tomatensoep met balletjes, zure room
  • Kreeftenbisque met stukjes kreeft, zure room
  • Kaaskroket (per stuk)
  • Garnaalkroket (per stuk)
  • Huisgemaakte ganzenleverterrine (80 gr.)
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Op vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14u en 21u volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 4 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • Fingerfood

  • Onze allomkende homemade loempias
  • Kroketballetjes "Iberico"
  • Pata Negra Bellota
  • Huisgemaakte ganzenleverterrine (80 gr.)
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Op vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14u en 21u volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 4 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • Bereide visgerechten

  • Kortgebakken zeebaars
  • Gebakken zeetong "Meunière"
  • Pasta alla Siciliana
  • Verse pasta, beste van gehele kreeft, Nantua
  • Paling in 't groen
  • Tijgerscampi "Zoetzuur" (9 stuks)
  • Gebakken rijst op Thaise wijze
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Op vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14u en 21u volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 4 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • Bereide wildgerechten

  • Hazepeper
  • Fijn versneden fazant
  • Nootjes van beste van haas "Harlekijn"
  • Bereide vleesgerechten

  • Jarret van Lam "Bordelaise"
  • Stoofvlees van Wagyu
  • Balletjes in tomatensaus
  • Onze topvlezen per gewicht

  • Schotse Galloway, contre-filet, 8 weken gerijpt
  • US Prime, contre-filet, 100 dagen graangevoederd
  • US Prime, Rib-eye, 100 dagen graangevoederd
  • Australische Wagyu, BMS 8, Rib-eye
  • Runderhaas "Blanc Blue"
  • Onze garnituren

  • Test

  • Verse appelmoes
  • Ratatouille
  • Gemengde salade
  • Aardappelpurree Robuchon
  • In ossenwit gepocheerde verse fijne frietjes
  • Huisgemaakte sauzen

  • Mayonaise
  • Truffelmayonaise
  • Warme sauzen
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Op vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14u en 21u volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 4 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • Nagerechten

  • Cheesecake