Clash Lunch & Dine

 

 Lunch, Terras, Tasting, Hot, Refreshing:

 

 exquise slaatjes......

 

Geen tralalaaaaaa

 

 

Reserveer nu Take away menu Neem een kijkje verder

Restaurant

Welkom

Pure Franse brasseriekeuken.
Geen tralala. Geen overbodige extraatjes.
Alleen verse, eerlijke ingrediënten.
En een clash mostaad, af en toe.

Welkom bij Lunch&dine Clash.
Zakenlunch, intiem diner of familiefeest:
in onze stijlvolle brasserie in Brussegem kan het allemaal.
Tot binnenkort

Chef Fred en het Clash-team

Kom proeven en genieten.

Zaaltje apart

Clash heeft een extra feestzaal beschikbaar: ideaal voor private feestgelegenheden zoalscommunies, maar ook voor vergaderingen of banketten

De stijlvolle zaal heeft een capaciteit van 50 personen en er is voldoende parkeergelegenheid voor de genodigden. Onze enthousiaste medewerkers zorgen voor een onvergetelijke herinnering en een professionele aanpak. Alles wordt op maat met u besproken en uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren.

Resto Clash

info@restoclash.be
+32 (0)2 569 05 90
Nieuwelaan 127 B-1785 Brussegem
BTW BE-0518 848 149
Like ons op Facebook

Openingsuren

Maandag en dinsdag gesloten


Woensdag, donderdag, zondag:

Lunch van 12u00 tot 14u30
Diner van 18u00 tot 22u00

Vrijdag, zaterdag:

Lunch: 12u00 tot 14h30                                                                                            Diner: 18u00 tot 23u00

Take away

  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhalen:

    Donderdag t.e.m. zondag (11u-22u) volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: info@restoclash.be

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: info@restoclash.be

  • Fingerfood

  • Pata Negra Bellota
  • Onze allomgekende homemade loempia's
  • kroketballetjes van kreeft (10 stuks)
  • Kroketballetjes "Iberico"
  • Voorgerechten

  • Garnaalkroket (per stuk)
  • Kaaskroket (per stuk)
  • Huisgerookte Schotse zalm
  • Carpaccio van Holstein "Klassiek" (pesto, Parmesan , olijfolie, roketsla,...)
  • Carpaccio van yellowtail
  • Carpaccio van Wagyu, schaafsel van verse truffel
  • Holle oesters Gillardeau °°°
  • Gebakken Sint-Jacobs
  • Tijgerscampi met look
  • Tijgerscampi "Zoetzuur"
  • Kaviaargerechten "Osietra" Royal Caviar (Selection Best Caviar)

  • Carpaccio van Sint-Jacobs, zure room, Kaviaar (30gr.)
  • SOEPEN

  • Kreeftenbisque met stukjes kreeft, zure room
  • 1/2 KREEFT

  • Halve kreeft gegrild, gesmolten boter, gekonfijte tomaat, daslook
  • Asperges BIO

  • Belgische witte asperges
  • Belgische witte asperges
  • Belgische witte asperges
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhalen:

    Donderdag t.e.m. zondag (11u-22u) volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: info@restoclash.be

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: info@restoclash.be

  • Bereide visgerechten

  • Gebakken zeetong "Meunière"
  • Tijgerscampi met look (9 stuks)
  • Tijgerscampi "Zoetzuur" (9 stuks)
  • Gegrilde Kingkrab uit Alaska
  • Paling in 't groen
  • 1/1 KREEFT

  • Gehele kreeft "gegrild"
  • Verse pasta, beste van gehele kreeft, infusie van bisque
  • Asperges BIO

  • Belgische witte asperges
  • Belgische witte asperges
  • Belgische witte asperges
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhalen:

    Donderdag t.e.m. zondag (11u-22u) volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: info@restoclash.be

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: info@restoclash.be

  • BEREIDE WILDGERECHTEN

  • Parelhoen met Morieljes
  • BEREIDE VLEESGERECHTEN

  • Steak Tartaar "Klassiek"
  • Steak Tartaar "à l'italienne" (truffel, pesto, parmesan)
  • Stoofvlees van Wagyu
  • Balletjes in tomatensaus
  • ONZE TOPVLEZEN gegrild in de JOSPER, versneden in fijne plakjes....

  • US Prime, contre-filet
  • Chateau briand "Blanc Blue"
  • ONZE HUISBEREIDE GROENTEN

  • Gebraiseerd grondwitloof
  • Gemengde salade
  • BEREIDE AARDAPPELEN

  • Aardappelpuree Robuchon
  • In ossenwit gepocheerde verse fijne frietjes
  • HUISGEMAAKTE SAUZEN

  • Mayonaise
  • Truffelmayonaise
  • Warme sauzen (2,5 dl.)
  • BROOD

  • 1/2 houthakkersbrood
  • Houthakkersbrood