Clash Lunch & Dine

Als gevolg van de veiligheidsmaatregelen,
bieden wij een take away service aan. 

AFHALEN 

Donderdag van 16u00 tot 20u00 

Vrijdag t.e.m. zondag van 14u00 tot 21u00 

Volgens de opgelegde maatregelen. 

Gelieve tot 2 uur op voorhand te bestellen 

Bestellen kan via onze link 'take away'

Mail :  traiteurclash@hotmail.com

Tel : 02/569.05.90

 


 *Update Clash@Home*

CLASH TASTING MENU €50:
Wekelijks aangepast

Beschikbaar vrijdag t.e.m. zondag

►Ontdek hier◄



Vrijdag 11u-14u
Onze vrijdaglunchtraditie:

Soep, sliptongetjes en dessert: €21
Nog een Clashke erbij?

Sowieso een potteke mayo en frietjes :)

 

 

Reserveer nu Take away menu Neem een kijkje verder

Restaurant

Welkom

Pure Franse brasseriekeuken.
Geen tralala. Geen overbodige extraatjes.
Alleen verse, eerlijke ingrediënten.
En een clash mostaad, af en toe.

Welkom bij Lunch&dine Clash.
Zakenlunch, intiem diner of familiefeest:
in onze stijlvolle brasserie in Brussegem kan het allemaal.
Tot binnenkort

Chef Fred en het Clash-team

Kom proeven en genieten.

Zaaltje apart

Clash heeft een extra feestzaal beschikbaar: ideaal voor private feestgelegenheden zoalscommunies, maar ook voor vergaderingen of banketten

De stijlvolle zaal heeft een capaciteit van 50 personen en er is voldoende parkeergelegenheid voor de genodigden. Onze enthousiaste medewerkers zorgen voor een onvergetelijke herinnering en een professionele aanpak. Alles wordt op maat met u besproken en uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren.

Brasserie Clash

restoclash@hotmail.com
+32 (0)2 569 05 90
Nieuwelaan 127 B-1785 Brussegem
BTW BE-0518 848 149
Like ons op Facebook

Openingsuren

Maandag  en Dinsdag gesloten
Woensdag tot zondag:

Lunch van 12u00 tot 14u30
Diner van 18u30 tot 22u00

Vrijdag en zaterdag is de keuken open tot 23u00

Take away

  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhalen:

    Op donderdag tussen 16h en 20h

    Vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14h en 21h volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • Fingerfood

  • Pata Negra Bellota
  • Huisgemaakte ganzenleverterrine (80 gr.)
  • Onze allomgekende homemade loempia's
  • Kroketballetjes "Iberico"
  • Voorgerechten

  • Garnaalkroket (per stuk)
  • Kaaskroket (per stuk)
  • Huisgerookte Schotse zalm
  • Carpaccio van Holstein "Klassiek" (pesto, Parmesan , olijfolie, roketsla,...)
  • Carpaccio van Wagyu, schaafsel van verse truffel
  • Carpaccio van Sint-Jacobs, infusie van tom-kha, frisse kruiden, gepickelde rode ui
  • Platte Zeeuwse oesters (geopend)
  • Gegrilde Kingkrab uit Alaska "Merus"
  • Tijgerscampi "Zoetzuur"
  • Huisgemaakte ganzenleverterrine (80 gr.)
  • Kaviaargerechten "Osietra" Royal Caviar (Selection Best Caviar)

  • Carpaccio van Sint-Jacobs, zure room, Kaviaar (30gr.)
  • Tartaar van langoustines, zure room, Kaviaar (30 gr.)
  • SOEPEN

  • Tomatensoep met balletjes, zure room
  • Kreeftenbisque met stukjes kreeft, zure room
  • 1/2 KREEFT

  • Halve kreeft "Belle-Vue"
  • Halve kreeft "Panang"
  • Halve kreeft gegrild, gesmolten boter, gekonfijte tomaat, daslook
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhalen:

    Op donderdag tussen 16h en 20h

    Vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14h en 21h volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • VRIJDAGLUNCH (enkel op vrijdag afhaal van 11h tem 14h)
  • Bereide visgerechten

  • Mosselmenu: 1,2kg Goudmerk mosselen "Natuur" gepocheerde frietjes, mosselsaus en mayonaise
  • Mosselmenu: 1,2kg Goudmerk mosselen "Witte Wijn" gepocheerde frietjes, mosselsaus en mayonaise
  • Mosselmenu: 1,2kg Goudmerk mosselen "Room&Look" gepocheerde frietjes, mosselsaus en mayonaise
  • Mosselmenu: 1,2kg Goudmerk mosselen "Thaise Wijze" gepocheerde frietjes, mosselsaus en mayonaise
  • Gebakken rijst op Thaise wijze
  • Kortgebakken zeebaars
  • Zeebaars "Tom-Kha"
  • Gebakken zeetong "Meunière"
  • Tijgerscampi "Zoetzuur" (9 stuks)
  • Gegrilde Kingkrab uit Alaska "Merus"
  • Paling in 't groen
  • 1/1 KREEFT

  • Gehele kreeft
  • Gehele kreeft "gegrild"
  • Gehele kreeft "Panang"
  • Verse pasta, beste van gehele kreeft, infusie van bisque
  • Pasta alla Siciliana
  • Veggie

  • Verse fettucine Napoletana con Burrata
  • Verse fettucine, pompoen, boschampignons en Taleggiokaas
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhalen:

    Op donderdag tussen 16h en 20h

    Vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14h en 21h volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • BEREIDE WILDGERECHTEN

  • Hazepeper
  • Beste van hert "Grand-Veneur"
  • Fijn versneden fazant
  • Fijn versneden beste van haas "Harlekijn"
  • BEREIDE VLEESGERECHTEN

  • Osso Buco Milanese
  • Coq au Vin
  • Jarret van Lam "Bordelaise"
  • Stoofvlees van Wagyu
  • Balletjes in tomatensaus
  • ONZE TOPVLEZEN gegrild in de JOSPER, versneden in fijne plakjes....

  • Schotse Galloway, contre-filet, 8 weken gerijpt
  • US Prime, contre-filet
  • Australische "Black-Market" (BMS 6/7)
  • Australische Picanha Wagyu, Kobe (BMS 8/9)
  • Australische Wagyu, Contre-Filet, (BMS 8/9)
  • Runderhaas "Blanc Blue"
  • ONZE HUISBEREIDE GROENTEN

  • Verse appelmoes
  • Gebraiseerd grondwitloof
  • Gemengde salade
  • BEREIDE AARDAPPELEN

  • Aardappelpuree Robuchon
  • Aardappelkroket
  • In ossenwit gepocheerde verse fijne frietjes
  • HUISGEMAAKTE SAUZEN

  • Mayonaise
  • Truffelmayonaise
  • Warme sauzen (2,5 dl.)
  • BROOD

  • 1/2 houthakkersbrood
  • Houthakkersbrood
  • Wij benadrukken dat alle gerechten in huis worden gemaakt!

    Afhalen:

    Op donderdag tussen 16h en 20h

    Vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14h en 21h volgens de opgelegde maatregelen.
    Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

    Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

  • Nagerechten

  • Verse pannenkoeken
  • Panna cotta
  • Cheesecake
  • Witte chocolademousse
  • CLASH TASTING MENU €50/ 27-28-29 november

  • ok
  • Binnenkort meer informatie...

Tastingmenu

CLASH TASTING MENU €50/ 27-29 november

Vrijdag, zaterdag en zondag af te halen tussen 14h en 21h volgens de opgelegde maatregelen.
Deze menu 6 uur op voorhand te bestellen, 
via onze website of mail: traiteurclash@hotmail.com

Inlichtingen via tel: 02\569.05.90 of mail: traiteurclash@hotmail.com

Deze menu: 

- Seizoensgebonden ingrediënten

- Speciaal voor jou samengesteld

- Gemakkelijk thuis te serveren met onze easy-to-prepare-fiche

 

 

 Carpaccio van hertenkalf, schaafsel van verse truffel

***

 Beste van griet, crème van pompoen, boter van witte balsamico

***

 Kroketje van kalfszwezerik en shi-take, coulis van tamarinde

***

8 weken gerijpte “Holstein” tussenribstuk "à l'échalote", gekarameliseerd grondwitloof, rösti-aardappel 

*** 

Crémeux van Griekse yoghurt, ananas "rôti", crumble van kokosnoot

Aperobox

Binnenkort meer informatie...

~~~