Pure Franse brasseriekeuken.
Geen tralala. Geen overbodige extraatjes.
Alleen verse, eerlijke ingrediënten.
En een clash mostaad, af en toe.
Welkom bij Lunch&dine Clash.
Zakenlunch, intiem diner of familiefeest:
in onze stijlvolle brasserie in Brussegem kan het allemaal.
Tot binnenkort
Chef Fred en het Clash-team
Kom proeven en genieten.
Clash heeft een extra feestzaal beschikbaar: ideaal voor private feestgelegenheden zoalscommunies, maar ook voor vergaderingen of banketten.
De stijlvolle zaal heeft een capaciteit van 50 personen en er is voldoende parkeergelegenheid voor de genodigden. Onze enthousiaste medewerkers zorgen voor een onvergetelijke herinnering en een professionele aanpak. Alles wordt op maat met u besproken en uitgevoerd. Voor meer informatie kunt u ons steeds contacteren.
tartaarsaus
€ 20.00Royal Belgium Caviar Platinum (30gr)
€ 75.00Vanaf 2 personen
€ 48.008 weken gerijpt
€ 40.00+ 180d. Graangevoederd
€ 55.00"Premier" grasgevoederd
€ 40.00100 dagen graangevoederd
€ 65.00Vanaf 2 pers
€ 100.00Sankyo A4
€ 120.00Butcher selected by steak a manger, Vanaf 2 pers.
€ 60.00Vanaf 2 pers.
€ 70.00Vanaf 2 pers.
€ 75.00Vanaf 2 pers.
€ 75.00Vanaf 2 pers.
€ 80.00Vanaf 2 pers.
€ 55.00Vanaf 2 pers.
€ 85.00BMS9++ F4 full blood +400 d.
1,6KG truffelfrietjes en kreeftenbearnaise, voor 3 à 5 pers.
€ 400.00Stoofvlees van Wagyu-rund bereid met Optimo Bruno Grimbergen
€ 45.00Een heerlijke Zuid-Afrikaanse dessertwijn « vendanges tardives » (laatgeplukte druiven) uit de West-Kaap (Paarl), gevinifieerd met viognier druiven. De smaak van perzik, peer, vanille, passievrucht en groene appel maken deze wijn compleet. Een waar snoepje in de mond.
€ 12.00Met huisgemaakt vanille-ijs
€ 12.00chocolade/rood fruit
€ 14.00whiskyroom
€ 12.00vanille-ijs, slagroom
€ 12.00dulce de leche van pina colada, sorbet van passie
€ 14.00à la minute ijskoude koko's
€ 14.00Huisgemaakt vanille-ijs & warme chocoladesaus
€ 10.00slagroom, huisgemaakt vanille-ijs
€ 11.00Béarnaise / Vièrge
€ 45.00puree Robuchon, jonge spinazie, per 2 personen
€ 40.00450gr., dagprijs
€ 0.00Bieslook mousseline
€ 35.00Gillardeau°°°
€ 35.00met onze grootste zorgen bereid
€ 24.00schaafsel van verse zwarte zomertruffel
€ 38.00'Thai Influence'
€ 25.00Gepocheerd hoeve eitje, Secreto N°7, verse zwarte zomertruffel
€ 35.00Oude Brugge kaas
€ 20.00gefrituurde peterselie
€ 25.00gegrilde jonagold, jus van Xérès
€ 30.00Rode curry 'Panang'
€ 38.00Royal Belgium Caviar Platinum (30gr)
€ 75.00bieslook mousseline
€ 23.00Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag, donderdag, zondag:
Lunch van 12u00 tot 14u30
Diner van 18u00 tot 22u00
Vrijdag, zaterdag:
Lunch: 12u00 tot 14h30
Diner: 18u00 tot 23u00
Afhaal van woensdag tem zondag.
Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.
Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90
per 100 gr.
€ 25.00per 10 stuks
€ 12.00per 6stuks
€ 15.00per 100 gr.
€ 14.00per stuk
€ 4.00Afhaal van woensdag tem zondag.
Tussen 12h en 14h30 en tussen 18h en 22h30.
Gelieve 2 uur op voorhand te bestellen, via 02/569.05.90
à la minute bereid, verse frietjes, gemengd slaatje, en ne "Clash" mayonaise
€ 20.00bereid met Bruno Optima
Geserveerd met gepocheerde frietjes en bereid slaatje
€ 28.006st.
€ 12.00